...
Brobygrafiska satsar på fler yrkeshögskoleutbildningar
”Vi satsar extra mycket på de möjligheter branschen har inom digitalisering”, säger Per Branzén, verksamhetsledare på  Brobygrafiska.

Med starkt stöd av branschen har Brobygrafiska skickat in fem YH-ansökningar om utbildningsstart hösten 2017 till Myndigheten för yrkeshögskolan. Bland ansökningarna görs omsök för två av Brobygrafiskas flaggskepp: ”Förpackningsdesigner” och ”Grafisk formgivare/tekniker”. 

Nya utbildningar för i år är ”Digital designer mot e-handel”, ”Visuell grafisk kommunikatör” och ”Grafisk automationstekniker”.

Det sker en snabb digital utveckling i branschen och Brobygrafiska utvecklar digitala lösningar och kunskap inom alla grafiska utbildningar.

”Vi vill att våra studerande och vår bransch ska tillhöra morgondagens vinnare. Därför satsar vi extra mycket på de möjligheter branschen har inom digitalisering”, säger Per Branzén, verksamhetsledare på  Brobygrafiska.

Alla utbildningar är på 400 YH-poäng vilket omfattar två års studier. Beslut från Myndigheten för yrkeshögskolan kommer i januari och beviljade utbildningar kommer att starta den 28 augusti 2017.

Brobygrafiska har bedrivit yrkeshögskoleutbildningar i många år och har ett mycket nära samarbete med förpacknings- och den grafiska branschen. Utbildningarna är utformade tillsammans med branschen utifrån de behov utvecklingen formar.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-09-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Brobygrafiska digitaltryck förpackningsdesign Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK