...
Boxon och Finnstaples ingår ett nära samarbete i Norden
”Vi tar nu ännu ett steg för att följa våra kunder geografiskt”, säger Boxons VD Anders Yllfors.

Helsingborgsbaserade Boxon – ett ledande skandinaviskt förpackningsföretag – och Finnstaples Group – ett ledande finskt förpackningsföretag – kommer att samverka och förenar sina krafter och startar ett nära samarbete. Det innebär att Boxon-koncernen tillsammans med Finnstaples får en marknadsledande position i Norden med en total omsättning på 125 miljoner euro

Under den här processen kommer både Oy Finnstaples Ab och Packlink Oy att fusioneras och bli ett bolag vid utgången av 2016. De kommer dock redan från nu att börja arbeta under namnet Boxon Oy

Boxon skriver i ett pressmeddelande att kunderna kommer tjäna på att ha en samarbetspartner inom förpackningar, som har verksamhet i alla nordiska länder. Steg-för-steg kommer man att kunna erbjuda ett komplett sortiment av förpackningar, förpackningsmaskiner, märkningar och andra tjänster. 

”Vi är glada över att kunna meddela att vi nu har möjlighet att erbjuda både finländska och nordiska kunder ett bredare utbud av produkter och tjänster”, säger Jukka Korpio, VD för Finnstaples Group. 

”Vi tar ännu ett steg för att följa våra kunder geografiskt genom att skapa en lokal närvaro med ett komplett utbud av produkter och tjänster även i Finland. Både befintliga och nya kunder kommer att gynnas av att ha en stark samarbetspartner på samtliga nordiska marknader. Vi är glada över att ha joined forces med Finnstaples Group och få vara med och utveckla den finska marknaden”, säger Anders Yllfors, VD för Boxon Group.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-09-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Boxon Finland Köp/Försäljning/Samgående

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK