...
Boxon lanserar dansk webbshop med fokus på förpackningsmaterial
Svenska Boxon lanserar nu sin webbshop ”BoxonDirect” även i Danmark.

Helsingborgsbaserade förpackningsföretaget Boxon fortsätter sin e-handelssatsning och lanserar nu en webbshop även i Danmark med fokus på emballage och förpackningsmaterial.
För cirka 1,5 år sedan lanserade Boxon sin webbshop ”BoxonDirect.se” i Sverige med målet att bättre möta behoven hos sina kunder samt att bredda kundbasen.


Under våren i år  relanserades BoxonDirect.se i Sverige med förbättrad funktionalitet, användarvänlighet och enklare beställningsflöde. Uppgraderingen innebar också byte av plattform. Och feedbacken från bolagets kunder har varit mycket positiv. 

Webbshopen lanseras nu i Danmark med i stort sett samma sortiment, som den svenska webbshopen. Boxon har varit aktiva i Danmark under många år och samma efterfrågan hos kunderna på att handla online finns även där.

”Det finns en stor potential för BoxonDirect både i Sverige och Danmark, och vi ser att efterfrågan på att göra enkla beställningar smidigt och online ökar. Samtidigt har vi också möjlighet att erbjuda annat än standardartiklar, vilket ger ytterligare fördelar för våra kunder”, säger e-handelsansvarig Fredrik Lethin.

Per René Gotfredsen, administrerande direktör för Boxon i Danmark, ser mycket positivt på den nya webshopen. 
”Det är fantastiskt att Boxon Danmark nu kan erbjuda en webbshop med hög standard till våra kunder och jag är säker på att den kommer tas emot väl. Webbshopen blir också en bra kanal för att visa upp vårt breda sortiment”, säger han.

BoxonDirect.dk innehåller ca 2.000 artiklar. Varorna levereras inom 1-2 dagar samt fraktfritt vid order över 1.500 danska kronor. Via sajten finns också möjlighet till support via chat, telefon eller email.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-09-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Boxon e-handel Förpackningsmaterial Övrigt webbplats

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK