...
Stor svensk “glasdelegation” besökte Ardagh Glass i Irvine
Här ses den stora svenska ”glasdelegationen” tillsammans med sina värdar från Ardagh Glass i Irvine.

En stor svensk delegation med representanter från bl. a dryckes- och livsmedelsindustrin, detaljhandeln och återvinningsindustrin har besökt Ardagh Glass i skotska Irvine för att studera den nya ugn och produktionslinje, som installerades vid fabriken i fjol och för att få information och en insyn i modern tillverkning av glasflaskor.

Delegationen bestod av representanter för Sveriges Bryggerier, Svensk Dagligvaruhandel, Livsmedelshandlarna, Sprit- och vinleverantörsföreningen, Svensk Glasåtervinning AB m fl. Dessutom deltog företagsledningen från Ardagh Glass svenska glasbruk i Limmared.

Värd för besöket var Graeme Shepherd, som är verksamhetschef vid glasbruket i Irvine, som ligger på Skottlands västkust, sydväst om Glasgow.

”Vi är mycket stolta över den anläggning i världsklass som vi nu har i Irvine. Vi är en strategiskt viktig leverantör till den skotska spritindustrin och en stor lokal arbetsgivare. Det var ett stort nöje att få visa upp vårt bruk för en grupp viktiga chefer från ledande svenska livsmedels- och dryckesvarumärken och –återförsäljare, av vilka många är kunder hos Ardagh Glass i Limmared”, säger Graeme Shepherd i en kommentar till den svenska delegationens besök.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-09-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Ardagh Dryckesförpackningar Glas Glasförpackningar Storbritannien

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK