...
Ecolean ”goes Japan” med sin nya miniförpackning
På Tokyo Pack kommer Ecolean att introducera sin nya miniförpackning för de japanska konsumenterna.
”Tokyo Pack är den perfekta platsen att presentera vår nya miniförpackning”, säger Johnny Sajland.

Tidigare i år lanserade Helsingborgsbaserade Ecolean en miniversion av sin populära förpackning Ecolean Air Aseptic. De nya miniförpackningen har volymen 125 milliliter och först ut att använda förpackningen var det pakistanska mejeriföretaget Fauji Food Ltd. (Läs HÄR)
Nu fortsätter Ecolean sin globala lansering av miniförpackningen och riktar nu in sig på den japanska och sydostasiatiska marknaden genom att introducera förpackningen på den stora förpackningsmässan Tokyo Pack i början av oktober.


”Japanska konsumenter definieras av att de är snabba att ta till sig nyheter och innovationer, vilket gör Tokyo Pack till den perfekta platsen för oss att presentera våra förpackningslösningar, inte minst den nya 125 ml Ecolean Air Aseptic”, säger Johnny Sajland, som är regionchef för Ecolean Asia North & Oceania.

Förutom den nya miniförpackningen kommer Ecolean också att visa hela sitt utbud av flexibla förpackningar för kylda och rumstempererade mejeri- och juiceprodukter. Företaget kommer även att vara värd för ett seminarium med titeln ” Introduction to Ecolean” som äger rum den 7 oktober och med deltagande av regionchefen Johnny Sajland och Tomoaki Minoura, som är säljchef för Ecolean i Japan.

Tokyo Pack äger rum 4 – 7 oktober. Ecolean finns i hall 2, monter 03.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-09-29

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK