...
Den nya etiketthandboken avtäcks på Empack i Kista
På Empack kommer den nya versionen av ”etiketthandboken” att avtäckas!

Efter 13 år är det dags för en ny uppdaterad version av Etikettgruppens praktiska guide för etikettbranschens kunder. Den nya etiketthandboken, som fått titeln ”Etiketten i Fokus”  kommer att avtäckas vid en ceremoni på förpackningsmässan Empack i Kista den 6 oktober.

Det var år 2003, som Etikettgruppen inom Grafiska Företagen producerade sin ”Handbok i Etikett”, en praktisk guide för etikettbranschens kunder med en lång rad punkter att ha med i bilden, när man beställer en etikett. Boken har varit, och är, mycket uppskattad, men 13 år har passerat och mycket har hänt, både produktions- och materialmässigt. Dags för en uppdatering med andra ord.

Tidningen nord emballage/Packnews kom tidigare överens med Etikettgruppen om att ta på sig uppdateringsarbetet och producera boken. Under en period har därför olika representanter för branschen bidragit med värdefull information, som gjort uppdateringen möjlig.

En del texter har försvunnit, andra har modifierats och mycket har tillkommit. Det innebär att den nya etiketthandboken, som heter ”Etiketten i Fokus” har drygt 30 sidor mer information och nu omfattar 88 sidor.

Boken kommer att avtäckas vid en liten ceremoni den 6 oktober klockan 14.40 på stora scenen på Empackmässan i Kista, där även representanter för Etikettgruppen finns på plats.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-10-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Etikett/Märkning förpackningsmässa Grafiska Företagen Konferenser och mässor Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK