...
FreeForm Packaging har fått ny verkställande direktör
Danevert Åsbrink är ny verkställande direktör i FreeForm Packing AB.

Svenska företaget FreeForm Packaging AB, beläget i Norrköping, har fått ny verkställande direktör. Han heter Danevert Åsbrink och kommer närmast från Stora Enso.
Danevert Åsbrink har varit verksam inom den grafiska industrin i mer än 30 år och de senaste 16 åren har han ägnat sig åt papper och kartong i kombination med de senaste teknikerna inom tryckt elektronik, NFC/RFID, intelligenta förpackningar och digitala inline förpackningslinjer. I sitt arbete vid Stora Enso har han framgångsrikt ansvarat för två projekt, som numera är mogna bolag med positiv utveckling.


”Daneverts meritlista och förmåga att lansera komplexa system och kunna expandera företag internationellt är helt i linje med vår affärsidé och vi är glada att ha honom i företaget”, säger Nabore Benini, styrelseordförande i FreeForm Packaging AB.

Danevert Åsbrink tillträdde sin tjänst som VD den 22 augusti i år.

FreeForm Packaging tillverkar bland annat förpackningar av det formbara fibermaterialet Fibre Form, som utvecklats av BillerudKorsnäs. Produkterna, som kallas FreeForm Pack, kan bland annat formas till cylindriska förpackningar i en speciell FreeFormPack-maskin, som utvecklats av italienska Curti.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-10-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BillerudKorsnäs FibreForm FreeForm Personal Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK