...
Multivac AB i Lund har fått en ny försäljningschef
Stefan Karlsson är ny försäljningschef hos Multivac AB.

Globala förpackningsmaskintillverkaren Multivac Export AG:s svenska dotterbolag Multivac AB, med huvudkontor i Lund, har fått en ny försäljningschef. Han heter Stefan Karlsson och han efterträder Pether Hall, som fram till sin pensionering nästa sommar kommer att finnas kvar inom bolaget, där han ska ha en operativ och aktiv roll  inom Senior Sales Management och med sin långa erfarenhet även fungera som mentor till säljteamet.

Stefan Karlsson har en gedigen erfarenhet från branschen. Han kommer närmast från en position som försäljningschef hos förpackningsmaskinproducenten NOR-REG Systems AS och var dessförinnan 
försäljnings- och marknadschef hos etikettleverantören Nordvalls. Under många år har han även arbetat som försäljningschef på Rotakett AB.

”Med en gedigen erfarenhet av liknande branscher kommer Stefan att komplettera och tillföra energi och kompetens till företaget” säger Anders Källman, VD på Multivac AB.

Multivac utvecklar, producerar och marknadsför förpackningslösningar för behandling, paketering och etikettering av livsmedel, medicinska artiklar och en mängd andra produkter. Koncernen representeras i mer än 140 länder världen runt och är marknadsledande i branschen. Globalt har koncernen drygt 4.000 anställda. 
Sedan 1988 är Multivac AB Sverige dotterbolag till Multivac Export AG i Schweiz. Huvudkontoret finns i Lund och har agenturen för Weber, PFM, Ishida Europe och Hoegger vilket möjliggör kompletta paketeringslösningar och linjekonstruktioner.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-10-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Förpackningsmaskiner Multivac Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK