...
Fastems och KUKA inleder fördjupat robotsamarbete
Finska automationsspecialisten Fastems väljer KUKA som premiumleverantör av industrirobotar.

Finska automationsspecialisten Fastems Oy AB, med huvudsäte i Tammerfors, meddelar att man inleder ett djupare samarbete med robottillverkaren KUKA. Samarbetet innebär bland annat att Fastems väljer KUKA som en av sina premiumleverantörer för robotar.

”Vi är glada att ha KUKA som stark och pålitlig partner. Det hjälper oss att tillmötesgå våra kunders önskemål om att installera KUKA-robotar. Vi kan på så sätt också marknadsföra vårt utbud av robotbaserade automationslösningar för kunder”, säger Markku Bollmann, Fastems marknadsförings- och försäljningschef.

Fastems levererar flexibla tillverkningssystem, robotbaserad automation, mm, samt en mängd olika industriella tjänster. Företaget, som omsätter 70 miljoner euro och sysselsätter 380 personer, har tillverkning i både Finland och Tyskland samt ett globalt nät av försäljnings- och serviceverksamhet.

”Fastems är inte bara en viktig kund för oss. Som premiumleverantör drar vi också nytta av att inkluderas i ett tidigt skede i Fastems kundprojekt”, säger Joacim Lorentsson, försäljningschef på KUKA Nordic AB i Göteborg, som är ett svenskt dotterbolag till KUKA Roboter GmbH, vilket i sin tur ingår i tyska KUKA Aktiengesellschaft


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-10-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation Fastems KUKA Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK