...
Marvacos svenska dotterbolag har fått ny General Manager
Mikael Lang blir General Manager för Marvaco AB.

Finska kliché- och prepressproducenten  Marvaco har utsett Mikael Lang, 52, till General Manager för det svenska dotterbolaget Marvaco AB. Han tillträder sin befattning den 1 november i år.
Mikael Lang har lång erfarenhet inom området förpackningstryck och prepress och har tidigare haft ledande befattning ibland annat ArcoRounborg, SchurPack Denmark och
Smurfit Kappa CorrPrint.

I sin chefsposition i Marvaco AB kommer Mikael Lang att ansvara försäljning, affärsutveckling och allmän förvaltning. Han kommer att vara stationerad i Helsingborg.

”Vi hälsar Mikael varmt välkommen till Marvaco och hoppas han ska få ett framgångsrikt och trevligt samarbete med våra kunder, personal och partners”, säger Marvaco Groups VD Kai Lankinen.

Efter en inledande period, där Mikael Lang kommer att bekanta sig med Marvacos och FlexoPartners kunder, kommer han i början av år 2017 att ta över ansvaret för Marvaco AB efter Leif Backman, som då kommer att gå i pension. Efter pensioneringen från det dagliga arbetet kommer Leif Backman dock att fortsätta att arbeta med utvalda projekt inom Marvaco.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-10-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Flexopartner förpackningstryck Marvaco Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK