...
Ulf Eliasson blir ny chef för BillerudKorsnäs produktion
Ulf Eliasson blir ny chef för BillerudKorsnäs produktion.
Peter Jhaveri tar över chefskapet för affärsområdet Consumer Board.

Ulf Eliasson, idag chef för BillerudKorsnäs affärsområde Consumer Board, utnämns till Senior Vice President med ansvar för BillerudKorsnäs produktion.
Som ny Senior Vice President Consumer Board rekryteras Peter Jhaveri. Peter har lång erfarenhet av den globala vätskekartongbranschen bland annat från dess tillväxtområden i Asien.


Peter Jhaveri har varit verksam i olika positioner inom Tetra Pak-koncernen under mer än 20 år, närmast i en position som VD för Tetra Recart AB. Under en stor del av 2000-talet var Peter verksam i Sydostasien bland annat som verkställande direktör för Tetra Paks bolag i Filippinerna och Malaysia.

”Vi välkomnar Peter till BillerudKorsnäs för att leda affärsområdet Consumer Board vidare. Peters bakgrund passar som hand i handske för Consumer Boards tillväxtagenda och hans erfarenheter av systemförsäljning kommer även övriga affärsområden till nytta. Vidare kommer Ulf Eliasson, som har lång erfarenhet av att leda stora produktionsenheter inom skogsindustrin, i sin nya roll att utgöra en förstärkning av vår produktionsledning under COO och vice VD Christer Simrén”, säger Per Lindberg, BillerudKorsnäs VD och koncernchef.

Både Ulf Eliasson och Peter Jhaveri kommer att vara medlemmar i BillerudKorsnäs koncernledning. Peter Jhaveri tillträder den 1 januari 2017.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-10-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BillerudKorsnäs Per Lindberg Personal Tetra Pak

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK