...
Domino tar nu kontinuerlig bläckstråleskrift till ny nivå
Vid Dominos tillverkningslinje i Cambridge tillverkas de nya CIJ-skrivarna i Ax-Series.

Brittiska märkningsspecialisten Domino lanserar Ax-Series, som är en ny serie skrivare med CIJ-teknologi (Continious InkJet/ kontinuerlig bläckstråleskrift).
Cirka två tredjedelar av kodnings- och märkningsbranschen använder CIJ-teknik och med sin nya skrivarserie tar Domino ett tydligt tekniksteg och flyttar fram sina positioner inom kontinuerlig bläckstråleskrift.


Bakom Domino Printing Sciences nya Ax-Series ligger en satsning på cirka 20 miljoner pund under fyra år och enligt företaget handlar det om en omfattande omkonstruktion av teknologin, som kommer att ge kunderna en helt ny syn på produktivitet, kvalitet och ägandekostnader.

”Vi skriver om reglerna för kodning och märkning. CIJ-tekniken kommer fortsatt att vara förstavalet på många marknader och i många industrier, men vi såg möjligheten att tänka om kring tre fundamentala element i teknologin, som kommer att innebära tydliga fördelar för användarna”, sade marknadsdirektör Paul Doody på Domino vid en presskonferens i England, där vår korrespondent Des King fanns på plats.

En utförlig artikel om Dominos Ax-Series kan du läsa i tidningen nord emballages utgåva nr 7/2016, som utkommer inom kort.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-11-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Domino Etikett/Märkning inkjet Märknings- & Etiketteringsutrustning skrivare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK