...
Smurfit Kappas hybridpress den första i sitt slag i Europa
”Vi skaffar oss det optimala verktyget för att förverkliga även de mest kreativt utmanande idéerna från våra kunder”, säger Claes Bjäreholt.

Smurfit Kappa Sverige meddelar att genomför en större investering i banbrytande teknologi inom offsettryck genom att installera en ny tryckpress för högkvalitativt offsettryck. Tryckpressen, som är den första i sitt slag i Europa och som ska placeras i tillverkningsenheten i Nybro, är en hybridmaskin från KBA för sjufärgstryck. Pressen, som klarar såväl UV-färger som konventionella tryckfärger, kommer att användas för både offset- och displayverksamhet.

”Investeringen ger oss möjlighet till snabb och effektiv anpassning till den verklighet vi ser hos våra kunder. Kravet på förpackningskvalitet fortsätter att öka, liksom behovet av att kostnadseffektivt kunna ta fram förpackningar och displayer även i små serier”, kommenterar Carl-Oscar Carlsson, marknadschef för Offset & Display på Smurfit Kappa Sverige.

Förutom den nya offsetpressen uppgraderar Smurfit Kappa dessutom sin displayverksamhet med en avancerad kascheringsutrustning för att utöka erbjudandet till kunderna inom detta område.

”Investeringen ökar vår tryck- och kascheringskapacitet, vilket ökar vår flexibilitet och stärker vårt erbjudande. Vi skaffar oss det optimala verktyget för att förverkliga även de mest kreativt utmanande idéerna från våra kunder”, säger Claes Bjäreholt, VD på Smurfit Kappa Sverige.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-11-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Ekonomi Smurfit Kappa tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK