...
Pentawards visar decenniets 100 vackraste förpackningar
Några av de 100 förpackningar som Pentawards visar i Paris.

I samband med förpackningsmässan All4Pack i Paris 14 – 17 november kommer designtävlingsarrangören Pentawards att visa vad man kallar ”decenniets 100 vackraste förpackningar”.
De 100 förpackningarna, som är utvalda från prisbelönta bidrag i Pentawards-tävlingarna, kommer att grupperas 10 och 10 i kategorier som omfattar exempelvis parfym och kosmetika, livsmedel, gourmetmat, vin och sprit, presentförpackningar, mm., mm.


De 100 förpackningarna, som valts ut för utställningen, kommer från 26 olika länder, däribland Japan, Australien, Grekland och USA, men även från mer oväntade länder som Kazakstan, Colombia och Thailand.

Förpackningarna i denna retrospektiva tillbakablick visar "greatest hits" med höga nivåer av kreativitet och originalitet, vilka belönats under de senaste tio åren av den internationella Pentawards-juryn.

”För att nå en bred publik, har vi varit noga med att se till att presentera ett brett urval av kategorier och visa förpackningar från så många länder som möjligt. Innovativa lösningar förekommer ibland på platser man inte förväntar sig”, skriver grundarna av Pentawards i ett pressmeddelande.

De 100 förpackningarna visas i monter 7K115.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-11-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design förpackningsdesign förpackningsmässa Konferenser och mässor Mässor Övrigt Pentawards

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK