...
Packbridge lanserar tävling för entreprenörer och startupföretag
Packbridges VD Johan Mårtensson presenterar tävlingen vid årets Top Packaging Summit by Packbridge.

Förpackningsklustret Packbridge lanserar nu ”The Packbridge Challenge” – en tävling som riktar sig mot entreprenörer och startupföretag, vilka har en unik affärsidé eller innovation, som kan appliceras inom förpackningsindustrin.
Packbridge har för avsikt att etablera en bättre kontakt mellan förpackningsindustrin och alla entusiastiska entreprenörer och nybildade företag. Detta kommer att ske på flera olika sätt, men det hetaste just nu är den tävling, The Packbridge Challenge, som Packbridges VD Johan Mårtensson introducerade på konferensen Top Packaging Summit by Packbridge i Malmö i mitten av oktober
.

”The Packbridge Challenge är en tävling för entreprenörer och start ups som är i en tillväxtfas. Vi vill se företag med unika affärskoncept och med en potential att kommersialisera dessa, gärna på en global bas”, säger Johan Mårtensson.

The Packbridge Challenge kommer att ha en jury bestående av investerare och experter i förpackningsindustrins värdekedja och juryn kommer att se på hur uppskalningsbart konceptet är, hur unik och hållbar idén är, hur marknadspotentialen ser ut samt hur mycket kunskap det finns i organisationen.

Anmälningstiden till tävlingen började den 14 november och pågår till den 30 april 2017. Ett urval av företag kommer sedan att få möjlighet att presentera sina idéer på Packbridge Start Up Day den 16 maj 2017 och sju av dessa kommer sedan att gå vidare till finalen på Top Packaging Summit by Packbridge i september 2017, där en vinnare utses.

Vinnaren belönas med 50.000 kronor plus möjligheten att få individuell coaching av de olika jurydeltagarna.

The Packbridge Challenge sponsras bl.a. av Å&R Carton, Scanfill, Beneli, Flextrus och CC Pack. Det finns möjlighet för fler sponsorer att ansluta sig.

Anmälningar till tävlingen sker via tävlingens webbsida.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-11-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningstävling Övrigt Packbridge Top Packaging Summit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK