...
Antalis och Intermail samarbetar kring kuvert och förpackningar
Antalis Madeleine Eklund och Intermails Thomas Axelsson bekräftar samarbetet.

Finpappers- och emballagegrossisten Antalis byter leverantör från Bong till Intermail, och därmed sortiment inom produktgruppen kuvert. Samtidigt inleder Antalis och Intermail ett samarbete baserat på Antalis breda sortiment av förpackningsprodukter. 
Inom produktgruppen kuvert innebär förändringen att Antalis affärskuvertserie byts ut från Mailman till svensktillverkade Opus. Antalis breddar samtidigt sitt sortiment av affärskuvert vid övergången och erbjuder ett skandinaviskt kuvertsortiment.


Intermail är en danskägd kuvertproducent, som finns i alla nordiska länder. All kuverttillverkning sker i småländska Oskarshamn. Tilltryck på kuvert produceras, förutom i Oskarshamn, även i Köpenhamn, Oslo och Åbo. Företaget har totalt 235 anställda med kontor och lager i samtliga nordiska länder.

”Leverantörsbytet är ett strategiskt och naturligt steg i att kunna erbjuda våra kunder svensktillverkade kuvert av högsta kvalitet. Utöver området kuvert fördjupas även samarbetet inom förpackningsemballage, där Antalis är Europas största distributör. Intermail har tidigare saknat ett produktsortiment inom emballageområdet och kommer nu att kunna erbjuda sina kunder ett brett sortiment av nya produkter”, säger Madeleine Eklund, skandinavisk produktchef på Antalis.

”Vi är glada över samarbetet med Antalis, som innebär att vi kommer att komplettera vårt kuverterbjudande till våra befintliga kunder med emballage och förpackningsprodukter. Detta är ett starkt växande produktområde, där Antalis erbjuder ett brett sortiment. Samarbetet kommer att gagna oss båda i tider där förpackningslösningar för primär e-handeln växer lavinartat”, säger Thomas Axelsson, Intermails VD i Sverige.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-11-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Antalis e-handel Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK