...
CCL Industries har utsett ny VD för Checkpoint Systems
CCL Industries har utsett John Dargan till ny VD för dotterbolaget Checkpoint Systems.

Etikett- och förpackningskoncernen CCL Industries har utsett John Dargan (53) till ny VD för märknings- och RFID-specialiserade dotterbolaget Checkpoint Systems. Utnämningen träder i kraft den 1 januari 2017.
CCL Industries köpte Checkpoint Systems i mars i år (läs HÄR) och betalade då cirka 556 miljoner dollar för företaget, som är en ledande utvecklare och tillverkare av RF- och RFID-baserade märkningslöningar för detaljhandeln och klädindustrin.


Den nye VD:n för Checkpoint kommer närmast från företaget Jabil Circuit Inc., som är en stor tillverkare av elektronik, baserad i Florida. Tidigare har John Dargan varit VD för det skotska etikettbolaget Worldmark Ltd., som i fjol köptes upp av CCL Industries.

”Flera av oss inom CCL har känt John Dargan under en längre tid och vi är mycket glada att nu ha honom i vårt företag. Checkpoint är teknikdrivande inom avancerade märkningslösningar och med sin bakgrund inom elektronisk hårdvara och inom etikettindustrin är John Dargan väl lämpad att leda Checkpoints vidare utveckling” säger CCL Industries VD och koncernchef Geoffrey T. Martin.

CCL Industries har sitt huvudkontor i kanadensiska Toronto, medan Checkpoint Systems har huvudsäte i Thorofare i New Jersey, USA, där även nye VD:n John Dargan kommer att vara placerad.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-11-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
CCL Label Checkpoint Systems Etikett/Märkning Märknings- & Etiketteringsutrustning Personal RFID

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK