...
Mats Lind utvecklingschef i ny affärsenhet inom Flint Group
Mats Lind har ansvar för segmentet flexibla förpackningar i Flint Group Flexographic Products nybildade affärsutvecklingsenhet.
Chef för den nya enheten är Friedrich von Rechteren.

Flint Group har inrättat en ny central affärsutvecklingsenhet för sin division Flexographic Products. Den nya enheten leds av Friedrich von Rechteren och en av affärsutvecklingscheferna i gruppen är svenske Mats Lind, känd som tidigare ägare och VD för Helsingborgbaserade Linds Flexo AB, numera Marvaco.

I sin nya befattning i Flint Group Flexographic Products kommer Mats Lind att vara ansvarig för affärsutvecklingen inom området flexibla förpackningar.

Övriga affärsutvecklingschefer i gruppen är Philipp Eissner, med ansvar för segmentet wellpapp samt för service och support till varumärkesägare, samt Joelle Bédat, som ska ansvara för support och kontakt med tillverkare av flexopressar.

Affärsutvecklingsenhetens chef Friedrich von Rechteren blir också ansvarig för Flexographic Products-divisionens försäljning i Europa, Mellanöstern och Afrika och han kommer även att ingå i divisionens ledningsgrupp.

Flint Groups division Flexographic Products har sitt säte i Stuttgart, Tyskland. Flint Group-koncernens huvudkontor ligger i Luxemburg.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-12-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
flexibla förpackningar Flint Linds Flexo Marvaco Personal tryckpress Tyskland

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK