...
BEWi öppnar designcenter och ökar produktionen
Marknadschef Martin K Bekken, BEWi Group, har cyklat 120 mil under 2016 till förmån för organisationer som stödjer cancerdrabbade barn.

Norska familjeföretaget BEWi nysatsar nu på sina verksamheter i Värnamo och Urshult. I Värnamo öppnar man ett designcenter och i Urshult ökar man produktionen genom att gå upp i antal skift.
”Vår förpackningsverksamhet har haft en mycket god utveckling med stabilt ökande efterfrågan de senaste åren och vi öppnar nu ett designcenter i Värnamo för att kunna möta framtida behov och kommande satsningar”, säger Jens Rydh, försäljningschef hos BEWi Packaging.


BEWi Packaging har en lång tradition av produktion av kundanpassade förpackningslösningar i främst EPS (expanderad polystyren)  och EPP (expanderar polypropen).
Vid BEWi:s anläggning i Urshult har produktionskapaciteten slagit i taket till följd av ökad efterfrågan.

”Som en följd av detta kommer vik att gå upp i antal skift i Urshult för att kunna möta efterfrågeutvecklingen. Det här är glädjande åtgärder inte bara för oss utan även för orterna Värnamo och Urshult”, säger Jens Rydh.

BEWi är inte bara aktiva inom sina verksamhetsområden – företaget har också engagerat sig i olika event för att samla in pengar till cancerdrabbade barn och deras anhöriga.

BEWi Bike on Tour” är ett sådant evenemang, som äger rum just i dag den 9 december, och där såväl BEWi-anställda som allmänheten uppmanas att delta i ett cykellopp på 10 mil, från företagets fabrik i Värnamo till fabriken i Urshult.

BEWi Bike on Tour har tidigare i år gått i tre nordiska länder. Sammanlagt har deltagarna cyklat 120 mil och samlat in cirka 120.000 kronor, vilka oavkortat gått till föreningar och organisationer som stödjer cancerdrabbade.

Vid dagens BEWi Bike on Tour-lopp betalar deltagarna en startavgift på 100 kronor eller valfritt högre belopp och pengarna går oavkortat till organisationerna Barncancerfonden, Varberg för Liv och Tuvas dag. 
---------------------------------------------
Familjeföretaget BEWi, som bildades 1979 som producent av fiskelådor längst ut på den norska Tröndelagskusten, är i dag en nordisk företagsgrupp som hanterar och kontrollerar hela kedjan från råvara till färdig produkt inom byggisolering, förpackningar och tekniskt emballage. 
BEWi har fem fabriker i Norge, sex i Sverige, fyra i Danmark och en i Finland. 


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-12-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Bewi Cellplast EPS Förpackningsmaterial Övrigt Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK