...
Ny VD från årsskiftet i danska Glud & Marstrand
Ny VD för Glud & Marstrand sedan årsskiftet är Brian Nielsen. (Bild Glud & Marstrand)

Danska metallförpackningskoncernen Glud & Marstrand har ny VD från årsskiftet. Han heter Brian Nielsen och han efterträder Jørgen Kjærgaard, som gått i pension.
Den nye VD:n har 20 års erfarenhet av Glud & Marstrand, där han arbetat i olika toppositioner. Han har tidigare även varit anställd hos Lego Engineering i olika ledande poster.


I samband med utnämningen av Brian Nielsen till ny VD har också gjorts förändringar av Glud & Marstrands verkställande direktion, där ekonomidirektören Knud Christensen och försäljningschefen Mikkel Nørgaard Dall nu är nya medlemmar.

”Vi har en  ny direktion, men vi har alla varit med i ledningen de senaste åren, så det är ingen stor förändring”, säger Brian Nielsen till fyens.dk

Glud & Marstrand har anläggningar i Danmark (Odense, Skive, Hedensted, Løsning och Hjallerup ), Sverige (Lysekil), USA (Bryan, Ohio) och Sydkorea (Chungbuk). Företaget har även ett kontor i Ryssland (Moskva). 

Glud & Marstrand ägs sedan 2011 av den  familjeägda mexikanska förpackningskoncernen Envases Universales, som sedan övertagandet gjort kraftiga investeringar i företaget.

”Vi har de senaste fem åren investerat ett stort tresiffrigt miljonbelopp i våra produktionsanläggningar i Danmark, speciellt i fabriken i Odense. Nu är allt på plats och nu ska vi skapa försäljningstillväxt”, säger Brian Nielsen till fyens.dk


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-01-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Glud & Marstrand Metall metallemballage Metallförpackningar Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK