...
Henrik Holm utsedd till ny chef på Skutskärs bruk
Henrik Holm är ny brukschef vid Skutskärs bruk.

Henrik Holm tillträdde som ny brukschef på Stora Ensos bruk i Skutskär den 9 januari 2017. Han efterträder Tommy Lodin, som haft tjänsten sedan december 2012 och som nu valt att lämna Stora Enso. Tommy Lodin kommer dock att arbeta kvar till och med. 21 maj 2017 och stödja övergången.

Henrik Holm kommer närmast från tjänsten som produktionschef på bruket i Skutskär. Till ny produktionschef har utsetts Jan-Olov Olsson, som kommer från en tjänst som blockchef för torkmaskinerna i Skutskärs bruk.

Henrik Holm är 50 år och haft en rad olika befattningar inom Stora Enso sedan 1990. Han har förutom i Skutskär, även arbetat på Norrsundets bruk och på Stora Ensos försäljningskontor i Hong Kong.

”Tommy Lodin har gjort ett fantastiskt jobb under sin tid som brukschef och jag ser fram emot att ta över facklan och leda arbetet med att vidareutveckla verksamheten. Vi står inför ett spännande 2017 i Skutskär med betydande investeringar, som ska genomföras och att framgångsrikt driva dessa projekt i mål kommer att vara en prioritet”, säger Henrik Holm.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-01-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Personal Skutskär Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK