...
Ny verkställande direktör för mässarrangören Elmia AB
”Jag är mycket glad över att få förtroendet att leda Elmia”, säger Lotta Frenssen.

Lotta Frenssen blir ny verkställande direktör för mässarrangören Elmia AB i Jönköping. Hon kommer närmast från globala industrikonglomeratet 3M, där hon tidigare jobbat som nordisk marknadschef inom industri och transport och just nu arbetar som projekt- och förändringsledare i större projekt.

Lotta Frenssen har tidigare haft flera högre befattningar i andra stora internationella företag och även varit VD för ett reseföretag. Hon har god erfarenhet både av att driva förändringsarbete och att utveckla affärer i olika kulturella miljöer.

”Jag är mycket glad över att få förtroendet att leda Elmia de kommande åren. Elmias personal har gedigen erfarenhet, stort engagemang och en fantastisk attityd, som smittar av sig på partners, utställare och besökare. Och Elmias långa tradition och starka varumärke i kombination med tillväxtkraften inom region Jönköping utgör en outgrundlig källa till möjligheter”, säger Lotta Frenssen.

Lotta Frenssen är 49 år och bor tillsammans med familjen i Huskvarna. Hon väntas tillträda tjänsten som VD för Elmia den 9 mars 2017.

”Lotta Frenssen kommer med sin kompetens, prestigelösa ledarstil och internationella erfarenheter att fortsätta att strategiskt utveckla Elmia in i framtiden. Styrelsen har en stark övertygelse om hennes förmåga att skapa ett bra engagemang i organisationen och på det sättet jobba med de utmaningar, som mässbranschen står inför”, säger Elmias styrelseordförande Roger Jonsson, som också fungerat som t.f. VD sedan maj 2016.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-01-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Elmia Konferenser och mässor Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK