...
Överraskande ”blåsning” när Tara Pac invigde nya lokaler
Studentorkestern Bleckhornen bjöd på en överraskande och uppskattad konsert.
Tara Pacs ägare Peter Olsson, t.v. och VD Lars Persson hälsade välkomna och invigde kontoret.

Linnéa Olsson och Tony Rydberg njöt av ”invigningsbubbel” från chilenska Tarapacá...

Tara Pac-medarbetarna Kenny Linder, t.v. och Daniel Skoglösa flankerar Marianne Sjöbohm från fastighets- och logistikföretaget OlaviaGruppen.

Populäre Fredrik Lindström kåserade om svenskar och svenska språket.

När förpackningsföretaget Tara Pac invigde sina nya lokaler i Lund, bjöds personal och gäster på en överraskande gratiskonsert av blåsorkestern Bleckhornen, som har sina repetitionslokaler i samma hus!
Ett annat uppskattat inslag på invigningsfesten var välkände Fredrik Lindström, som kåserade om det svenska språket och om hur vi ser oss själva som svenskar i förhållande till våra nordiska grannar.


Invigningsdagen inleddes med att personal och gäster bjöds på ”bubbel”, som passande nog kom från den chilenska vinproducenten Tarapacá! (Tarapacá är en provins i norra Chile...)

Tara Pacs grundare, ägare och marknadskoordinator Peter Olsson samt nye VD:n Lars Persson hälsade gästerna välkomna och därefter vidtog en ingående rundvandring och visning av det nya kontoret.

Efter Fredrik Lindströms uppskattade ”språklektion” strömmade plötsligt ett 20-tal instrumentförsedda personer in i lokalerna – det var den meriterade studentorkestern Bleckhornen, som bjöd på en oväntad och överraskande konsert! Bleckhornen har sin repetitionslokal i samma byggnad som Tara Pacs nya kontor och de ville på så sätt hälsa sina nya grannar välkomna. En gest som blev livligt uppskattad!

Tara Pacs nya lokaler ligger mitt i centrala Lund, vägg-i-vägg med Kulturen i Lund och med Akademiska Föreningens ”borg”. Lokalerna är mycket moderna och tidsenliga och utrustade med digitala och tekniska lösningar, som håller de anställda uppdaterade och med en utvecklande miljö, som ska ge dem inspiration och glädje i jobbet. 

Till finesserna i lokalerna finns bland annat digitala skärmar överallt, där det löpande presenteras information om vad som händer såväl internt som externt. Det finns också tre ljudklassade konferensrum, utrustade med den  senaste tekniken och där man kan via en app kan styra lampor i alla färger.

Mitt i kontoret finns dessutom en lounge med öppen spis och en vägg, som kan förvandlas till en bar för trevliga after-work-event! Loungen blev förstås också mycket uppskattad av invigningsgästerna och bidrog säkert till att invigningsfesten inte slutade förrän långt ut på småtimmarna...


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-01-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Övrigt Personal Tarapac

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK