...
Italiensk presstillverkare har fått ny agent i Norden
Italienska Lombardi tillverkar bland annat smalbanepressar för etikettryck. På bilden modellen Invicta.

Tryckeriföretaget RR Print, med säte i danska Ishøj, har blivit agent i Norden för den italienska etikett- och smalbanepresstillverkaren Lombardi Converting Machinery Srl.
RR Print har sedan tidigare ett flertal partners, som man samarbetar med. Bland dessa kan nämnas Colordyne, Pulse Roll Label Products, Praxair, Recyl, Flexo Concepts, Rotoflex och LasX.


”Vi har ett väl inarbetat nätverk inom den grafiska industrin och har potentialen att utvidga detta ytterligare i de nordiska länderna”, säger RR Prints VD Heidi Graff i en kommentar.

Lombardi, som har sitt säte i Brescia i norditalienska regionen Lombardiet, har de senaste 10 åren etablerat sig på marknaden för etikett- och smalbanepressar. Sedan år 2014 fungerar holländska Hancock-RC Group som Lombardis Europa-agent och valet av danska RR Print som agent i Norden ingår i en medveten strategi för att öka närvaron i denna del av Europa.

”Vi är redo för ytterligare tillväxt, speciellt nu när Lombardi fördubblar sin produktionskapacitet och satsar på state-of-the-art flexotryckpressar och på digital efterbehandlingsutrustning”, säger Henk Ockerse, VD för Hanckock-RC Group.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-01-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Agentur Etikett/Märkning tryckpress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK