...
Sugen på en mässa? Sök bland hundratals event i vår kalender!
I Düsseldorf äger gigantiska förpackningsmässan interpack rum i början av maj i år. interpack är bara en av hundratals mässor som du kan få information om i vår kalender!

Ett spännande mäss- och konferensår väntar 2017! Det största eventet blir förstås interpack i Düsseldorf, som äger rum 4 – 10 maj, men det finns också mängder av andra högintressanta och viktiga förpackningsrelaterade mässor och konferenser runt om i världen.
Vill du veta vilka viktiga förpackningsevent, som äger rum 2017, så ska du gå till Packnews mäss- och konferenskalender, som nu är uppdaterad för år 2017!


I kalendern kan du nu söka bland cirka 150 olika event! Många av dessa arrangeras i vår närhet – Sverige, Norden och Europa – men man kan också hitta mässor och konferenser i mer avlägsna länder som Peru, Argentina, Colombia, Brasilien, Kenya, Sydafrika, Myanmar (Burma), Vietnam, Kina, Japan och Uzbekistan, för att bara nämna några...

Informationen i kalendern består av start- och slutdatum för respektive event, samt eventets namn plus stad och land, där det äger rum. I eventets namn finns dessutom en klickbar länk till eventets hemsida (eller motsvarande) där man kan få all ytterligare behövlig information.
I kalendern kan man söka på årets olika månader eller också fritextsöka på eventnamn, städer och/eller länder (på engelska).

Vid uppdateringen har vi noggrant kollat alla event, tidpunkter och platser samt besökt alla angivna hemsidor, för att se att dessa fungerar! Men vi måste ändå reservera oss för att ändringar kan ske.
Den, som tänker åka till någon mässa, bör därför alltid själv kontrollera att datum, platser och hemsideslänkar fungerar.

Kalendern finner du en bit ner i spalten omedelbart till höger om den här texten eller också genom att klicka HÄR!

PS. Fler mässor kan tillkomma under året och vi kommer därför att uppdatera kalendern då och då. Vi kommer även att uppdatera event som ändrar datum, plats, hemsida, etc.
Du, som har tips om mässor, konferenser och andra event, som vi missat, hör av dig till email-adressen här nedan!


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-02-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Düsseldorf förpackningsmässa interpack Konferenser och mässor Övrigt Packnews.se

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK