...
ITO Pall-Pack tilldelades attraktiv robotutmärkelse
ITO Pall-Pack har tilldelats utmärkelsen ”Marketeer of the Year” av tyska robotföretaget KUKA.

Norska ITO Pall-Pack har tilldelats utmärkelsen ”Marketeer of the Year”  av teknik- och robotleverantören KUKA Nordic AB, som ingår i tyska koncernen KUKA Roboter GmbH. Utmärkelsen är en av fyra utmärkelser, som KUKA delar ut i samband med sin årliga sammankomst för återförsäljare.

”Det är ett stort erkännande att tilldelas priset ´Marketeer of the Year´ på en nordisk marknad med så många duktiga aktörer”, säger Christian Hagen, ITO Pall-Pack, som ser erkännandet som ett bevis för att ITO Pall-Pack uppmärksammas på en konkurrensutsatt marknad.

ITO Pall-Pack använder KUKA i många automatiseringslösningar för bland annat livsmedelsindustrin, till exempel industrirobotar från KUKA Robotics.

”KUKA:s produkter passar perfekt in i ITO Pall-Packs lösningar, där vi använder komponenter och teknologi från världens ledande producenter och där KUKA tveklöst är en av dessa. Vi har ett väldigt bra samarbete, där vi investerat mycket i kunskapssidan. Bland annat programmerar vi gärna industrirobotarna vid vårt utvecklingscenter i Tyristrand”, säger Christian Hagen.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation ITO KUKA Kuka Nordic Övrigt Pall-Pack Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK