...
Å&R Carton i partneravtal med pakistanskt förpackningsbolag
Ett partneravtal i linje med vår globala strategi”, säger ÅR Packagings Harald Schulz.
Packages Limiteds VD Syed Hyder.

Lundabaserade förpackningstillverkaren Å&R Carton AB, som ingår i koncernen ÅR Packaging Group, har tecknat ett strategiskt partneravtal med det pakistanska företaget Packages Limited i Lahore. Syftet med avtalet är att upprätta ett samarbete inom produktion, inköp, förssäljning och marknadsföring i Pakistan av  rena kartong- eller kartongbaserade förpackningar.

”Avtalet är i linje med vår strategi att expandera vår närvaro utanför Europa och samarbetet med Packages Limited kommer ytterligare att stärka vår plattform och gynna vår globala kundbas. Vi var en av grundarna av Packages Limited i Pakistan, när bolaget bildades 1956, och nu är vi mycket glada över att åter få samarbeta med ett så etablerat företag”, säger ÅR Packagings VD och koncernchef Harald Schulz i en kommentar.

”Jag är mycket glad över att kunna presentera detta partnerskapsavtal med ÅR Packaging, som hjälpte till att en gång starta Packages Limited. Samarbetet med ÅR Packaging kommer att ytterligare stärka vår inhemska marknadsposition och samtidigt ge oss tillträde till de internationella marknaderna”, säger Packages Limiteds VD Syed Hyder.

ÅR Packaging poängterar att partneravtalet med Packages Limited inte är ett joint venture-avtal eller ett motsvarande delägaravtal.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ÅR Packaging Harald Schulz Kartongförpackningar Köp/Försäljning/Samgående Pakistan

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK