...
Mässarrangören Elmia har fått ny chef inom industrisektorn
Stefan Gustafsson Ledell är ny chef för industrisektorn hos mässarrangören Elmia.

För att stärka sin position som en viktig nordisk aktör för mässor och mötesplatser inom industrisektorn har mässarrangören Elmia i Jönköping nu tagit ett tydligt steg i sin strategiska satsning. Sedan den 23 februari är Stefan Gustafsson Ledell ny sektorchef på Elmia.

Stefan Gustafsson Ledell har lång erfarenhet inom industrin och kommer närmast från en tjänst som forskningschef och vice VD för Swerea i Jönköping. Dessutom har han varit med och startat upp och drivit LIGHTer, som är en nationell branschöverskridande arena för lättviktsutveckling.

” Det känns mycket spännande att som sektorchef driva den fortsätta utvecklingen för givande affärsplattformar för industrin. Svensk industri behöver arenor, där företag i hela värdekedjor kan träffas för både affärs- och teknikrelaterade möten. Sverige är erkänt duktiga på olika typer av samverkan och det ska bli spännande att stötta industrin i att hitta nya möjligheter till strategiska samarbeten”, säger Stefan Gustafsson Ledell.

Under den nye sektorchefens ansvar hamnar bland annat mässan Elmia Subcontractor och de fem parallella mässorna Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik samt Elmia Polymer.

”Det är en oerhört intressant portfölj av mässor, som uttryckligen satsar med affären i fokus. Dessa kommer vi såklart att fortsätta utveckla, samtidigt som vi måste följa industrins utveckling och utveckla nya koncept”, säger Stefan Gustafsson Ledell.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Elmia Elmia Polymer Elmia Subcontractor Konferenser och mässor Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK