...
Dansk flexibelspecialist satsar på svensk expansion
”Det finns en stor potential för utökning i Sverige”, säger VD Ole Østergaard.

Exempel på flexibla förpackningar, producerade av danska EHRNO flexible a/s.

Danska företaget EHRNO flexible a/s, med specialinriktning på flexibla livsmedelsförpackningar, satsar på att expandera på den svenska marknaden. I ett initialskede inriktar man sig främst på södra Sverige och satsningen görs via ett nyinrättat säljkontor i Köpenhamn.

Familjeägda förpackningsföretaget EHRNO flexible, som har 35 anställda vid företagets huvudsäte i Herning, har haft sitt fokus på livsmedelsindustrin i Danmark, men nu vill ledningen satsa vidare och då speciellt på den svenska marknaden.

”Vi har haft och har fortfarande en stark ställning inom till exempel mejerisektorn, men våra produkter är lämpliga för många förpackningsapplikationer och därför finns det en stor potential för utökning i till exempel Sverige”, säger VD Ole Østergaard.

EHRNO flexible har redan idag  kunder på den svenska marknaden, då främst inom områden som konfektyr, mm., men kundportföljen utökas kraftigt. En ny medarbetare, placerad på det nya säljkontoret i Köpenhamn, kommer därför att aktivt börja rikta in sig mot den södra delen av Sverige.

”Som en mindre aktör i branschen har vi i vår verksamhet valt att fokusera på service och flexibilitet, eftersom vi tror att det ger de bästa resultaten för kunderna. Samtidigt har vi en solid och erfaren arbetskraft och en teknik som ligger i framkant”, betonar Ole Østergaard.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
flexibla förpackningar Livsmedel Livsmedelsförpackningar Plast Plastförpackningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK