...
Ny Gerresheimer-VD rekryteras från BASF
Christian Fischer lämnar BASF och blir ny VD hos Gerresheimer AG.

Tyska Gerresheimer AG – ledande förpackningstillverkare inom läkemedel och hälsovård – har utsett 53-årige Christian Fischer till ny verkställande direktör, med tillträde ! september i år.
Christian Fischer är för närvarande chef för affärsområdet Performance Chemicals hos globala kemi- och polymerjätten BASF, med placering i tyska Ludvigshafen.


” Christian Fischer har 24 års erfarenhet av branschen och har visat sin entreprenörsanda i olika roller inom BASF, både i Tyskland och utomlands”, säger Axel Herberg, styrelseordförande i Gerresheimer AG.

Enligt en pressrelease ska Christian Fischer ansluta till Gerresheimer den 1 augusti i år som ordinarie medlem i koncernens arbetande styrelse och sedan tillträda som VD den 1 september i samband med att nuvarande VD:n Uwe Röhrhoff lämnar sin befattning.

”Gerresheimer är ett mycket framgångsrikt, internationellt företag och en pålitlig leverantör till läkemedel-s och hälsovårdsbranschen. Jag ser fram emot min nya roll i detta spännande företag”, säger Christian Fischer ik en kommentar till sin utnämning.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BASF Gerresheimer Läkemedel Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK