...
Ryskt innovationspris till Ecolean för andra året i rad
Glada medarbetare vid Ecolean Russia & CIS tog emot priset i Moskva. Från vänster försäljningschef Andrey Lashchenov,  marknadschef  Tatiana Lund, VD Sergey Sirotin och kontorschef Anna Chistyakova.
Ecolean® Air Aseptic, 125 ml, belönades för bästa förpackningstekniska lösning.

För andra året i rad har svenska förpackningsföretaget Ecolean och dess dotterbolag Ecolean Russia & CIS  tilldelats Innovation Awards vid mässan Dairy & Meat Industry International i Moskva.
Årets utmärkelse fick företaget i kategorin ”Technical solutions in packaging” för förpackningen Ecolean® Air Aseptic, 125 milliliter.
Samma förpackning, men i storleken 750 milliliter, belönades i fjol med ett innovationspris som segrare i kategorin ”Best innovation in packaging technology”.


Årets upplaga av mässan Dairy & Meat Industry International var den 15:e i ordningen. På mässan visas de senaste innovationerna inom tillverkningsprocesser, produktionsutrustningar och förpackningslösningar. Målgruppen är den ryska mejeri- och köttindustrin.

”Att vinna dessa innovationspris har blivit en trevlig tradition för Ecolean. I fjol vann vi med den intressanta och moderna Ecolean® Air Aseptic med volymen 750 ml och i år belönas vi för vår minsta förpackning i vår produktionsportfölj: Ecolean® Air Aseptic, 125 ml. En förpackning som har stor potential och den perfekta storleken för exempelvis grädde eller för småportioner med mjölk, juice, icke-kolsyrade drycker, etc.”, säger Sergey Sirotin, VD för Ecolean Russia & CIS.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Ecolean flexibla förpackningar förpackningsdesign förpackningstävling Livsmedel Livsmedelsförpackningar Övrigt Ryssland

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK