Hemköp City i Stockholm får Nordens största självscanning
Efter renovering och ombyggnad får butiken Hemköp City i Stockholm flest självscannings-stationer i Norden. (Bild Hemköp)

Hemköp City vid Stockholms central ska genomgå en fullständig renovering och öppnar i augusti en helt ny butik, som kommer att ha flest automatiska betalningsstationer i hela Norden.
Hemköp Stockholm City är en butik som många passerar, både stockholmare och turister. Den nya butiken kommer att ha fokus på färskvaror och färdiglagad mat. Entrén byggs om för att välkomna kunderna med en stor blomavdelning med egen florist och en frukt och grönt-avdelning. Här kommer det även finnas en avdelning med typisk svensk mat för alla turister.


Hela kassaområdet byggs om för att möta kunder, som vill handla snabbt utan kassaköer och butiken kommer vid öppningen att ha flest automatiska betalningsstationer i Norden.

”Butikens läge är oslagbart och efter renoveringen kommer vi att få en lika makalös butik. Det personliga mötet i butiken är otroligt viktig för oss på Hemköp, men vi ser också att mötet inte alltid behöver ske vid betalningen. Vi utökar därför antalet medarbetare, som rör sig i butiken, för att erbjuda mer matinspiration och matkunskap”, säger Thomas Gäreskog, VD på Hemköp.

Under tiden butiken renoveras, öppnar en pop up-butik på tunnelbaneplan i Åhlénshuset. Det blir en mindre butik, som erbjuder snabba måltider men även ett bra sortiment av färskvaror.

Hemköp Stockholm City stänger den 17 april och pop up-butiken öppnar i slutet av april. Den nyrenoverade butiken slår upp sina portar i slutet av augusti och kommer att ha öppet 07.00-23.00 alla dagar.

Text: Carina Malm


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Axfood konsumentförpackningar Livsmedel Livsmedelsförpackningar Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC
Dynatec