...
Snart dags för mötesplatsen Packbridge Research Forum
Packbrige Research Forum är en uppskattad träffpunkt för förpackningsindustrin, varumärkesägare och akademin.

Konferensen Packbridge Research Forum har på några år blivit en av de viktigaste mötesplatserna i Europa för förpackningsindustrin, varumärkesägare och akademin.
Den 23 maj arrangeras årets Packbridge Research Forum på Studio i Malmö. Då kommer mellan 100 och 150 personer att samlas och utbyta kunskap samt nätverka. Det är ett unikt och enkelt sätt för den förpackningstillverkande eller användande industrin att träffa rätt personer och ta del av den senaste forskningen.


”Intresset är stort för den här dagen och vi har i år ett intressant startfält med talare från Norden och även från Tyskland. Extra kul är att ryktet om Packbridge Research Forum nu spritt sig ner på kontinenten och att vi i linje med detta lyckats få det prestigefyllda Fraunhofer Institute att komma och tala på konferensen”, säger Johan Mårtensson, VD för Packbridge”.

Norden representeras i år av VTT från Finland, Danish Technological Institute från Danmark och från Sverige RISE, Lunds universitet, Malmö Högskola och Karlstads universitet

Forskningen inom förpackningar är intensiv på många universitet och institutioner. Mycket intressant fakta och kunskap skapas, material som industrin kan använda och utveckla och därmed ge både sig själv och forskningen ett högre värde. Den akademiska och institutionella världen behöver bra kanaler, för att sprida resultaten av sin forskning och man har insett att Packbridge Research Forum är ett effektivt sätt att nå ut.

I år kommer konferensen att fokusera på den senaste forskningen kring utvecklingen av smarta och intelligenta förpackningar, livsmedelssäkerhet och food waste, nanoteknikens inflytande på förpackningar, bioekonomi och den senaste forskningen inom bioplaster. Som vanligt har också hållbarhetsfrågor och cirkulär ekonomi en plats. 

Mer information om Packbridge Research Forum finns HÄR.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-22

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK