...
Seminarium med fokus på begreppet ”Industry 4.0”
Seminariet den 28 mars ska fokusera på automatisering, maskiner och digitalisering.

Den 28 mars står Festo i Malmö som värd för ett Packbridgeseminarium, vilket fokuserar på automatisering, maskiner och digitalisering. 
Begreppet Industry 4.0 är nu verklighet och olika teknologier jobbar i samverkan för en effektiv produktion. På Packbridgearrangemanget kommer ett antal föredragshållare att fokusera på detta.


Deltagarna kommer bland annat att kunna lyssna på Fredrik Boberg, som är produktchef på Festo. Han berättar om Festo Bionics, där man utgått från naturen för att skapa mekaniska verktyg och automatisering.

Från danska DTI kommer Kiril Andreev Kirilov och ger statusen för det intressanta PicknPack, ett EU-projekt där även Wageningen Universitetet i Holland ingår. Avsikten är att skapa en förpackningslinje, som blixtsnabbt ställer om sig för packning av olika produkter och som skapar förpackningar anpassade till dessa.

Han Way Tran och Kristian Axelsson från Survey Party kommer att visa hur man med biometriska instrument kan mäta personers uppfattningar av smaker och förpackningar. 

Från ett av Festos grannföretag i Arlöv, Solserv, kommer Patrik Johansson och berättar om en fascinerande maskinteknik för att förvandla matrester till utmärkt kompost på bara tjugofyra timmar. Högintressant med tanke på debatten om matspill.

Bernt Henriksen kommer från Automation Region och visar hur man blir framgångsrik med sin investering, det vill säga hur man ska agera från idé till beställning, när man ska automatisera.

Mer information finns på www.packbridge.se


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Automation Festo Förpackningsmaskiner Industri Konferenser och mässor Maskin och Utrustning Övrigt Packbridge

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK