...
Entreprenörsveckan Båstad inställd i år utan förklaring
Det blir ingen Entreprenörsveckan på Hotell Skansen i Båstad i år.

Entreprenörsveckan Båstad – ett alternativ till politikernas Almedalsveckan – blir inte av i år. Arrangören Mentor Communications har ställt in eventet utan närmare förklaring.
Så här skriver arrangören på eventets hemsida: ”Tyvärr kommer inte Entreprenörsveckan Båstad av olika anledningar att genomföras under 2017. Vi tackar för åren som varit och hör av oss när vi kommer tillbaka!


Det var år 2014, som Mentor Communications etablerade Entreprenörsveckan i Båstad, ett tre dagar långt event för entreprenörer och företagare, som var  tänkt att bli ett alternativ till politikernas Almedalsvecka på Gotland.

När Entreprenörsveckan etablerades med pompa och ståt år 2014, var det med aktivt stöd från Båstad kommun och med utgångspunkt från Mentor Communications olika varumärken.

Programmet under Entreprenörsveckan har omfattat seminarier och paneldebatter, bland annat med inriktning på förpackningar, och med fokus på företagsfrågor.

Entreprenörsveckan, som ägde rum på anrika Hotell Skansen i Båstad, var ett lovvärt initiativ, som nu dock enligt det korta meddelandet på eventets hemsida alltså inte blir av i år. Hur det blir i framtiden återstår att se.

N.B.: I slutet av förra året köptes Mentor Communications upp av det danska business-to-business-företaget Nordiske Medier. Huruvida detta påverkat beslutet att inte genomföra Entreprenörsveckan i år är dock osäkert.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK