...
Flextrus blev Mölnlyckes ”Supplier of the Year”
Flextrus VD Maud Rahm (2:a fr. höger) gladdes åt utmärkelsen ”Supplier of the Year” från Mölnlycke.

Lundbaserade förpackningsföretaget Flextrus, som ingår i ÅR Packaging,  har utsetts till ”Supplier of the Year” av Mölnlycke, som är en av Flextrus strategiskt viktiga kunder.
Bland mer än 1.600 leverantörer var Flextrus en av de utvalda vinnarna och företaget fick priset i kategorin ”Innovation at heart”.


I sin motivation till att utse Flextrus till ”Årets leverantör” skrev Mölnlycke bland annat:
”Innovation kan komma i många former och skepnader och vi är mycket stolta över att ge Innovationspriset till en leverantör inom förpackningsområdet. Våra förpackningar är en starkt integrerad del av våra produktegenskaper och något som verkligen kan stödja hur vi uppfattas av våra kunder”.

Prisceremonin hölls på Mölnlyckes huvudkontor i Göteborg och dagen inkluderade exklusiva presentationer av flera representanter från Mölnlyckes ledningsgrupp, samt presentationer om deras produktsortiment och fokusområden under de kommande åren. 

”För att vi ska uppnå våra ambitioner ambition är det avgörande att vi samarbetar med rätt leverantörer och etablerar en strategisk relation med dem. Vinnarna av Supplier of the Year är exempel på där en god relation har utvecklats till ett strategiskt partnerskap”, sade Eric De Kesel, EVP Operations AT Mölnlycke, i ett uttalande.

”Vi är mycket glada över att vinna detta pris. Jag ser det som en bekräftelse på vårt stora engagemang att vara en professionell och långsiktig partner till våra kunder och därmed aktivt stödja deras affärsutveckling”, kommenterar Maud Rahm, VD för Flextrus.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ÅR Packaging Flextrus Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK