...
Årets Top Packaging Summit har fått en riktig rivstart
Årets Top Packaging Summit by Packbridge arrangeras den 19 och 20 september.

Årets upplaga av konferensen Top Packaging Summit by Packbridge, som arrangeras av förpackningsklustret PackbridgeEuropaporten i Malmö den 19 och 20 september, har fått en riktig rivstart!
På bara en vecka, sedan det blev möjligt att anmäla sig, har 14 företag, både nationella och internationella bestämt sig för att vara med.


Det är första gången konferensen arrangeras på Europaporten och lokalen möjliggör temat för året, som är  ”The Packbridge Journey” och där Packbridge samlar hela värdekedjan och skapar en resa genom sitt omfattande nätverk och låter deltagarna få ta del av dess möjligheter och senaste innovationer. Målet är att samla näringslivet, akademin och den offentliga sektorn för att skapa en dialog och lyfta fram frågor, som driver förpackningsinnovation. 

Årets Top Packaging Summit by Packbridge blir en internationell konferens, som lockar talare från hela världen. 

Bland årets talare finns brittiska IGD, som kommer att berätta om hur handeln kan skapa ett ökat intresse för sina erbjudanden och hur förpackningsindustrin och varumärkesägare kan hjälpa till.

Från den amerikanska västkusten kommer Digimarc, vars intressanta teknik för osynliga streckkoder snabbt hittar marknad i USA. 

Bioplaster har hög uppmärksamhet, inte minst beroende på den pågående debatten om plastmaterial, och organisationen European Bioplastics kommer att informera om EU-lagstiftning på området och leverera aktuell branschdata.

Juristfirman Gulliksson berättar om hur nya lagar inom läkemedels- och livsmedelsindustrin kommer att påverka förpackningar. Vilka krav kommer att ställas? 

Detta är bara några exempel på högintressanta talare och företag, som kommer att medverka i årets Top Packaging Summit by Packbridge. Talarlistan fylls nu på i snabb takt. och aktuell information hittar man på konferensens hemsida.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-03-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Konferenser och mässor Övrigt Packbridge Top Packaging Summit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK