...
Förpackningsföretaget aPak firar hundraårsjubileum
”Att fylla tresiffrigt är stort. Inte många andra företag i Sverige kan skryta med det”, säger Evelina Lindgren.

I år är det 100 år sedan det företag, som vi idag känner som det globala förpackningsföretaget aPak AB, slog upp portarna på Norra Hamngatan i Göteborg.
För att fira de framgångsrika seklet bjuder aPak in kunder, leverantörer och journalister till en stor fest den 11 maj.


”Att fylla tresiffrigt är stort och det är inte många andra företag i Sverige, som kan skryta med det. Vi tycker att det är väl värt att fira, framförallt med tanke på att framtiden ser väldigt ljus ut”, säger aPak:s VD Evelina Lindgren.

För lite drygt 40 år sedan köpte familjen Lindgren samtliga aktier i förpackningsföretaget, som idag, tre generationsskiften senare, drivs av samma familj. aPak har idag över 60 medarbetare, en växande omsättning på över 300 miljoner kronor, kontor och lager i Eskilstuna och Mölndal samt egen produktionsanläggning i Tibro.
Det sekellånga framgångsreceptet bottnar i företagets långsiktiga förhållningssätt och har resulterat i att aPak kunnat växa tillsammans med sina kunder under alla dessa år.

”Genom att motstå frestelsen av de kortsiktiga vinsterna, har vi nått stabilitet och långsiktighet tillsammans med våra kunder. Flera av våra kunder, som numera är etablerade på den internationella marknaden, började småskaligt och i takt med vår gemensamma framgång, har även vårt företag kunnat växa. Att vi fått följa våra stora kunder hela vägen är väldigt roligt och det har dessutom gjort oss till ett globalt företag”, säger Evelina Lindgren.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-04-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
aPak Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK