...
Göteborgstryckeriet satsar på dotterbolaget Box&Display
Thomas Hagström är ny VD för Göteborgstryckeriet Box&Display.
Mikael Classon är ny säljare på Göteborgstryckeriet Box&Display.

Familjeägda tryckerikoncernen Göteborgstryckeriet storsatsar på dotterbolaget Box&Display med bland annat ny VD och förstärkning på säljsidan.
Göteborgstryckeriet grundades 1918 och producerar trycksaker och förpackningsmaterial till kunder i high-end segmentet. Dotterbolaget Box&Display arbetar med kända varumärken som Eton, Hästens, Orrefors Kosta Boda, Skultuna och Volvo AB


Efterfrågan på förpacknings- och displaymaterial ökar, vilket gör att Göteborgstryckeriet nu satsar på dotterbolaget Box&Display.

”Vår satsning på Box&Display har varit ett naturligt steg för oss. Förpackning av produkter blir allt viktigare och vi märker, att vi kan tillföra mycket, när det gäller varumärkesdrivande förpackningar med både hållbara och exklusiva förtecken och vi tror att det finns ett stort utrymme för förändring på marknaden”, säger Magnus Iversén, koncernchef på Göteborgstryckeriet.

Den nya VD:n för Göteborgstryckeriet Box&Display heter Thomas Hagström och han har stor erfarenhet från retail-branschen och varumärkesbyggande arbete. Hans senaste uppdrag var som marknadsdirektör på Orrefors Kosta Boda. 

”Jag ser en stor tillväxtpotential både i Sverige och internationellt. Uppdraget att driva Box&Display framåt, tillsammans med en kompetent och respekterad koncern som Göteborgstryckeriet är oerhört spännande. Jag är stolt och glad över att tillsammans med alla medarbetare få fortsätta leda det tidigare framgångsrika arbete som Box&Display har levererat genom åren”, säger Thomas Hagström.

Förstärkningen på säljsidan görs i form av anställningen av den nye säljaren Mikael Classon. Han har lång erfarenhet av kartong och wellpapp och har de senaste tjugo åren arbetat med försäljning av PoS-material, displayer och förpackningar.

”Min ambition och målsättning är att tillhandahålla en mycket god service som baseras på korta leveranstider, när det gäller offerter och prover. Vi håller hög kvalitet och kan bidra med smarta lösningar”, säger Mikael Classon.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-05-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
förpackningstryck Grafiskt Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK