Markus Mannström ny chef för Stora Enso Biomaterials
Markus Mannström blir ny chef för Stora Ensos division Biomaterials.

Stora Enso har utsett Markus Mannström till Executive Vice President för divisionen Biomaterials från och med den 1 juni 2017. Han ersätter Juan Carlos Bueno , Executive Vice President sedan 2011 och chef för divisionen Biomaterials sedan starten 2012. Juan Carlos Bueno lämnar Stora Enso för att finna nya utmaningar utanför bolaget.

”Jag vill tacka Juan för hans arbete med att föra Biomaterials verksamhet framåt och utveckla nya affärsmöjligheter. Jag önskar honom all lycka i hans framtida karriär. Och det är med glädje jag välkomnar Markus att ta detta steg och intensifiera utvecklingen av en av våra strategiska tillväxtverksamheter”, säger Stora Ensos VD Karl-Henrik Sundström.

Markus Mannström, som har varit koncernens CTO (Chief Technology Officer) och medlem av koncernledningen sedan 2015, har varit anställd på Stora Enso sedan 2001 och har arbetat med flera stora investerings- och FoU-projekt, bland annat som ansvarig för Guangxi-projektet i Kina. Han ansvarar för närvarande för koncernens teknik-, investerings- och FoU-funktion. Markus Mannström har sin bas i Helsingfors.

Stora Enso skriver i ett pressmeddelande, att information om framtiden för CTO-funktionen, som Markus Mannström lämnar, när han tillträder sin nya tjänst, kommer så småningom.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-05-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Biomaterial Business Karl-Henrik Sundström Övrigt Personal Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Antpac
Mobergs
RPC
Dynatec
Speedpac