...
Metsä Board vann ”grönt” pris på Luxe Pack Shanghai
Metsä Boards vinnande presentförpackning för hudkräm.
Glada representanter från Metsä Board vid prisutdelningen på mässan Luxe Pack Shanghai.

Metsä Board vann med en presentförpackning för hudkräm nyligen Luxe Pack Shanghai ”in green” Award, i kategorin för den mest miljöanpassade förpackningslösningen. Konceptet för presentförpackningen för hudkräm är utformad för att lyfta fram hållbarhet och samtidigt ge mottagaren en unik upplevelse.

Förpackningen är en vinnande kombination av Metsä Boards kvalitativa kartong samt företagets innovativa designservice för mer hållbara och bekväma lösningar.

Vid utformningen av designen och förpackningen ingick att man – utan att försämra kundens upplevelse – beaktade olika sätt att förbättra en traditionell sekundära kartongförpackning, och att konceptet skulle ha en stark betoning på hållbarhet, stärkt varumärke samt använda mindre mängd förpackningsmaterial.

Den yttre asken av presentförpackningen har skarpa hörn utan överlapp och är tillverkad utan lim. Fönstret av plast är utformat för att lätt kunna tas bort för enklare återvinning. De tre inneraskarna öppnas och sluts på olika sätt, vilket förstärker varumärket genom att ge en unik kundupplevelse. 

Luxe Pack ”in green” Award uppmärksammar nya miljövänligt utformade förpackningar, som ger ett speciellt och positivt miljömässigt hållbart intryck.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-05-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
design förpackningsdesign förpackningsmässa Kartong Kartongförpackningar Kina Konferenser och mässor Metsä Board

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK