...
Den ideala stekpåsen för den bekväme grillaren...
Siranes ”Sira-Cook Supreme cooking bag” kan läggas direkt på grillen.
”Med vår stekpåse blir det inget spill, inget kladd och ingen disk!”, säger VD Simon Balderson.

Brittiska förpackningstillverkaren Sirane Ltd, med huvudsäte i Telford, har utvecklat en speciell stekpåse, som kan användas såväl på grillen som i en konventionell ugn.
Siranes ugns-/grillpåse, som fått namnet ”Sira-Cook Supreme cooking bag” ingår i företagets nyligen lanserade kampanj “Bags of Ideas” och den är enkel att använda, lätt att öpnna och sägs enligt tillverkaren tillaga maten perfekt. Den kan ocskå användas på i stort sett alla typer av värmekällor, från ugnar och heta hällar till att placeras direkt på grillen!


”Vår stekpåse har så många potentiella användningsområden och många fördelar – inte minst det faktum att konsumenten kan välja att tillaga sin mat på grillen  eller i ugnen beroende på hur vädret är!”, säger Siranes VD Simon Balderson.

Den speciella foliepåsen, som är försedd med en värmetålig transparant plastöversida, är utformad så att den tåler direkt värme, exempelvis från en gas- eller kolgrill och den gör att tillagat kött, fisk, grönsaker,. etc. behåller mörhet, safter och smaker. En annan fördel är att leverantörer av kött, fågel, fisk, etc., kan förpacka sina produkter direkt i påsen och på så vis sälja ett helt färdigt ”grillpaket” över disk.

”För konsumenten innebär det att han eller hon slipper hantera maten. Inget spill, inget kladd med kryddor och marinader och ingen disk! Bara att lägga påsen på grillen eller i ugnen och invänta det goda slutresultatet” säger Simon Balderson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-05-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Alufolie Aluminiumfolie Förpackningsutveckling Livsmedel Livsmedelsförpackningar Metall Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK