...
Hon är ny chef för Innovation och Nya affärer i Södra
Catrin Gustavsson har utsetts till ny chef för Innovation och Nya affärer i Södra.

Catrin Gustavsson har utsetts till chef för Innovation och Nya affärer i Södra. Hon efterträder Laila Rogestedt och tillträder 1 augusti. Catrin Gustavsson kommer att ingå i koncernledningen och rapportera till VD och koncernchef Lars Idermark.

Catrin Gustavsson, 46 år, är civilingenjör i kemiteknik från Chalmers Tekniska Högskola med doktorsexamen i cellulosateknik från Kungliga Tekniska Högskolan. Hon är i dag ansvarig för den processtekniska avdelningen vid Södras massabruk i Värö utanför Varberg. Hon har sedan 1999 varit verksam inom pappers- och massaindustrin både nationellt och internationellt och innehaft chefsbefattningar inom produktion och teknikutveckling vid BillerudKorsnäs, Kvaerner Pulping och Stora Enso.

”Jag är väldigt glad över att vi har internrekryterat Catrin Gustavsson. Innovation och Nya affärer är ett strategiskt framtidsområde för Södra”, säger koncernchefen Lars Idermark.

”I en värld, som förändras i allt snabbare takt och med stora globala utmaningar, erbjuder råvaran från skogen stora och unika möjligheter. Jag glad och stolt över att ha fått förtroendet att leda Innovation och Nya affärer”, kommenterar Catrin Gustavsson.

Laila Rogestedt kommer att lämna Södra vid halvårsskiftet 2017.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-06-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
BillerudKorsnäs Övrigt Pappersbruk Personal Södra Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK