...
Marvaco tar steget in på den nordamerikanska marknaden
Marvacos VD Kai Lankinen och CSW:s VD Laura Wright skakar hand på det ingångna partneravtalet mellan de båda företagen.

Finska prepress- och klichékoncernen Marvaco tar nu steget in på den nordamerikanska marknaden genom ett partneravtal med prepressföretaget CSW Inc.
Det strategiska partneravtalet, som är resultatet av ett tre år långt förberedande arbete, innebär ett stort steg för Marvaco Group och en expansion till helt nya marknader.


Marvaco skriver i ett pressmeddelande att partneravtalet innebär att kombinationen av de båda företagens produktionskapaciteter gör att man kan erbjuda en holistisk serie av prepresstjänster som förpackningsdesign, prototyptillverkning, 3D-modeller, utskriftsservice, färghantering, mm.

”Ju mer vi insåg hur mycket våra två företag liknar varandra såväl vad gäller företagskultur som engagemang inför ny teknik, desto meningsfullare blev det att träffa detta partneravtal”, säger Marvacos VD och koncernchef Kai Lankinen i en kommentar.

CSW Inc, har sitt kundklientel främst på den nordamerikanska marknaden och man har tre anläggningar i USA, belägna i staterna Massachusetts, New York och Ohio.

”Det blir allt viktigare i en global ekonomi att ha en konsekvent varumärkesnärvaro över kontinentgränserna. Därför har vi skapat detta band mellan oss och Marvaco, så vi kan hjälpa våra respektive kunder på ömse sidor av Atlanten”, säger CSW:s VD Laura Wright.

I koncernen Marvaco Group ingår svenska dotterbolaget Marvaco AB, som består av f.d. Linds Flexo AB i Helsingborg och f.d. FlexoPartner AB, med verksamheter i Sunne och Örebro samt Karlstadsbaserade förpackningsdesignbyrån Kostym Designindustries AB.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-06-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
3D-skrivare designbyrå Finland Flexopartner förpackningstryck Köp/Försäljning/Samgående Linds Flexo Marvaco Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK