...
Åtta finalister från Metsä Board i stor europeisk kartongtävling
För SCA:s hygienvarumärke Tempo har tyska Mayr-Melnhof Packaging International tillverkat dessa ovala behållare, tillverkade i kartong från Metsä Board. Förpackningarna är i final i kategorin Beauty & Cosmetics.
I final i kategorin ”Most Innovative” är denna sleeve i kartong från Metsä Board. Varumärkesägare är österrikiska Eckes-Granini och konverterare Mayr-Melnhof Packaging Austria.

Jacobs Douwe Egberts kartongförpackning med kaffekapslar är i final i kategorin Food & Beverages. Kartongen kommer från Metsä Board och konverterare är STI Group.

Inte mindre än åtta förpackningar, producerade av kartong från nordiska Metsä Board, har gått till final i den tjugoförsta upplagan av European Carton Excellence Awards (tidigare Pro Carton ECMA Awards).
Av alla bidrag, som Metsä Boards kunder har lämnat in, har juryn utsett åtta finalister i kategorierna Save the Planet, Most Innovative, Beauty & Cosmetics, Food & Beverages och Healthcare & Pharmaceuticals


De vinnande bidragen kommer att presenteras på ECMA:s kongress den 21 september i Salzburg och vinnarna ska synas på www.procarton.com vid midnatt samma dag.

”Vi är mycket nöjda med att så många förpackningar, producerade med vår kartong, har gått till final. Och vi gläds åt att designers och förpackningsproducenter fortsätter att utmana det konventionella och istället sätter nya standarder för kreativitet och innovation.”, säger Mika Paljakka, VP Sales EMEA, Metsä Board.

European Carton Excellence Awards får hundratals tävlingsbidrag till juryn, som bedömer bidragens design, användbarhet, varumärkeskommunikation och kartongmaterialets roll som ett hållbart förpackningsmaterial.  

Här ovan visar vi några av de åtta finalförpackningarna, tillverkade med kartong från Metsä Board.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
ECMA ECMA/Pro Carton förpackningsdesign förpackningstävling Kartong Kartongförpackningar Metsä Board Pro Carton

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK