...
Stora Enso samarbetspartner vid Finlands 100-årskalas i Stockholm
”Sthlm/Suomi ” förväntas bli en stor folkfest med 100.000 besökare i Kungsträdgården i Stockholm.
”I vår monter kommer vi att ha ett fokus på innovationer och visa exempel på nya förnybara framtidsprodukter från skogen”, säger Ulrika Lilja.

Stora Enso är tillsammans med Fazer och Viking Line huvudsamarbetspartners för evenemanget ”Sthlm/Suomi”, som är beteckningen på den tre dagar långa fest, som kommer att äga rum i Kungsträdgården i Stockholm, 24-26 augusti, i samband med firandet av Finlands första 100 år av självständighet.
Evenemanget är ett av de största firandena av Finland, som ägt rum utanför Finlands gränser och förväntas locka 100.000 besökare till Kungsträdgården.


Under de tre dagarna kommer Stora Enso att ha en företagsmonter på plats i Kungsträdgården. Montern bemannas av medarbetare från olika enheter inom Stora Enso och flera av medarbetarna på plats är finskspråkiga. 

”I vår monter kommer vi att ha ett fokus på innovationer och visa exempel på nya förnybara framtidsprodukter från skogen. Vi vill visa att det som är fossilbaserat idag, kan göras av trä imorgon”, säger Ulrika Lilja, kommunikationsdirektör, Stora Enso. 

Dessutom kommer Stora Ensos VD och koncernchef Karl-Henrik Sundström att delta i panelsamtalet ”Finland och Sverige  om hundra år – guld eller gröna skogar?” som äger rum på torsdagen den 24 augusti kl.18.00 på Lilla scenen i Kungsträdgården. 

Evenemanget i Stockholm har ledordet ”tillsammans” och syftar till att visa på vikten av samarbete mellan Sverige och Finland. Firandet är även en möjlighet att visa upp det moderna och modiga Finland. Tanken är att skapa en riktig folkfest i Kungsträdgården, därför är det inget inträde utan alla som vill ska ha möjlighet att delta i firandet. Det officiella Sverige och Finland finns också på plats i form av presidentparet från Finland, kungaparet från Sverige samt statsministrarna från de båda länderna.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Finland Marknad Övrigt Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK