...
Henriks tur att sätta krydda på Santa Marias verksamhet
Henrik Samuelson blir ny VD och chef för varumärket Santa Maria.

Paulig Group  har utnämnt Henrik Samuelson till ny VD och chef för divisionen World Foods & Flavouring, som saluför kryddor, mm. under varumärket Santa Maria.
Henrik Samuelson, som i nuläget arbetar som kommersiell direktör i divisionen, tillträder sin nya tjänst den 15 september 2017. Han efterträder Johan Sundelin, som i oktober kommer att tillträda som VD och koncernchef för Duni AB.


”Vi är glada över att kunna utnämna en person, som känner företaget och människorna väl och på så sätt står för en kontinuitet av det fina jobb, som har gjorts i divisionen under de senaste åren. Henrik är en uppskattad ledare och han har en mångsidig kompetens", säger Jaana Tuominen, koncernchef för Paulig Group.

Innan Henrik Samuelson kom till Paulig Group, jobbade han som Innovation and Business Development Director för Orkla Confectionery and Snacks Sverige AB. Han har även en bakgrund som Sverigechef för Göteborgs Kex och som försäljningschef för Lindt&Sprüngli AB i Norden. Han har också engedigen erfarenhet av företagslednings-, marknadsförings- och försäljningsuppgifter inom Unilever.

”Det ska bli väldigt roligt att ta över rodret för ett så anrikt och samtidigt innovativt varumärke som Santa Maria. Tillsammans kommer vi att fortsätta att kämpa för vårt varumärkeslöfte "No More Boring Meals" och det ska vi göra genom att fokusera på det som vi är allra bäst på – smak”, säger Henrik Samuelson.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Livsmedel Marknad Övrigt Personal Santa Maria

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK