...
Erfaren förpackningsman tar plats i Kotkamills styrelse
Niilo Pöyhönen, med chefserfarenhet från Pyroll Group och Stora Enso, är ny styrelseledamot i finska kartongproducenten Kotkamills.

Niilo Pöyhönen, med flerårig chefserfarenhet från bland annat Pyroll Group och Stora Enso, har valts in som ny ledamot i finska kartongproducenten Kotkamills Oys styrelse.
Kotkamills skriver i ett pressmeddelande att Niilo Pöyhönens stora kunskaper om kartong och om förpackningsbranschen och hans breda kundkontakter, kommer att stärka företagets kompentens på kartongområdet.


”Vi är mycket glada att få del av Niilo Pöyhönens unika erfarenheter, som kan hjälpa till att göra Kotkamills till en föregångare i förpackningsbranschen”, säger Kotkamills styrelseordförande Hannu Puhakka.

Kotkamills har genomgått ett stort ombyggnadsprojekt kallat ”Flying Eagle” där man för en kostnad av drygt en miljard svenska kronor byggt om en pappersmaskin till produktion av bland annat en specialutvecklad barriärkartong. (Läs HÄR och HÄR)

”Det blir roligt att få vara med i Kotkamills team. Brukets efterlängtade dispersionsbelagda barriärkartong utgör ett konkurrenskraftigt och miljövänligt alternativ till såväl traditionella plastbelagda dryckesbägarmaterial, som till kartong, som används för att förpacka frusna livsmedel, och för andra kartongbaserade förpackningar. Jag tror att jag kommer att kunna hjälpa till med att lansera dessa nya lösningar på marknaden”, säger Niilo Pöyhönen i en kommentar till sin utnämning.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Barriär Finland Kartong Kartongförpackningar Kartongmaskin Kotkamills Personal Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK