...
Nefab ingår samarbetsavtal med logistikexperten Speed
Samarbetsavtalet går ut på att kombinera Nefabs erfarenheter och lösningar inom transport- och lagerförpackningar med Speeds logistikexpertis.

Nefab Group AB (Nefab) och Speed Group har tecknat ett samarbetsavtal. Målet med samarbetet är att kombinera förpacknings- och logistikexpertis för att erbjuda kunder en utökad service såväl inom Sverige som internationellt.  

Nefab är verksamma globalt och erbjuder kompletta förpackningslösningar, som reducerar kunders totalkostnad och miljöpåverkan. Speed Group erbjuder flexibla lagertjänster med snabba integrationslösningar oavsett system, balans av svängningar i volym, smarta distributionslösningar och affärsdrivande uppföljningar.

Samarbetet kommer att ge kunder tillgång till både skräddarsydda förpackningslösningar och logistikexpertis, som möjliggör att ha rätt produkt, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Tillsammans kommer Nefab och Speed Group att kunna erbjuda sina kunder optimerade flöden och förpackningslösningar, som gynnar kundernas kostnader och miljöpåverkan.

”För att reducera våra kunders totalkostnad genom logistikkedjan behöver vi analysera och optimera både deras förpackningslösningar och deras logistikflöden. Tillsammans med Speed Group kan vi erbjuda mervärde till våra nuvarande och kommande kunder”, säger Staffan Pehrson, President and CEO Nefab Group AB.

”Genom att kombinera Speed Groups kunskap med Nefabs internationella plattform och förpackningsexpertis kommer vi att kunna tillhandahålla en utökad service till våra kunder i Sverige och internationellt” säger Peter Nilsson, CEO Speed Group AB.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Köp/Försäljning/Samgående logistik Nefab Övrigt Träförpackningar Transport

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK