Celebra besök i Stora Ensos monter vid Finlandsfirandet
Finska presidentparet Sauli Niinistö (t.v.) och Jenni Haukio (i mitten) var intresserade besökare i Stora Ensos monter tillsammans med det svenska kungaparet.

Stora Ensos Sverigechef Per Lyrvall, t.v., berättade om företaget för statsministrarna Juha Sipilä och Stefan Löfven.

Stora Enso var en av tre huvudsamarbetspartners, när Finlands första 100 år av självständighet firades i Kungsträdgården i Stockholm och bolaget fick många celebra besök i sin monter, bland annat av svenska kungaparet och Finlands presidentpar samt de båda ländernas statsministrar.

I Stora Ensos monter presenterades företagets förnybara produkter presenterades och några av de senaste innovationerna, som exempelvis intelligenta förpackningar, MFC (mikrofibrillär cellulosa), CLT (korslimmat trä), biokomposit, lignin och textilier, mm. visades.

Finlands 100-års firande i Stockholm och Kungsträdgården pågick i tre dagar och under invigningsdagen torsdagen den 24 augusti besökte kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia samt Finlands president Sauli Niinistö och fru Jenni Haukio montern och under fredagen kom Sveriges och Finlands statsministrar Stefan Löfven och Juha Sipilä till Stora Ensos monter.

Av aktiviteterna i Stora Ensos monter kan nämnas att det fanns VR-glasögon på plats, så att besökarna kunde uppleva kartongproduktion vid Skoghalls bruk i 3D. Det fanns också flera aktiviteter för barnen och även en fotoautomat, där besökarna kunde ta ”selfies” och få utskrivna fotoremsor med sig hem samt även få bilderna digitalt.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2017-08-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Finland Marknad Övrigt Stora Enso

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Mobergs
Antpac
Dynatec
RPC
Speedpac